Data is de brandstof van de toekomst

En daar bedoelen we niet mee dat auto’s, scooters en motoren aangedreven worden door data. Wanneer we het hebben over ‘data is de brandstof van de toekomst’ bedoelen we eigenlijk dat data een enorm grote rol begint te spelen bij bedrijven. Data is op vele verschillende manieren te verzamelen en interpreteren en kan gebruikt worden voor het optimaliseren van diverse processen. Denk bijvoorbeeld aan data die voortvloeit uit de website, of de data uit het CRM-systeem van de communicatie van sales met potentiële klanten. Data is er in vele verschillende soorten en kan jouw bedrijf enorm helpen bij het creëren van een concurrentievoordeel.

Zorg voor in-house dataspecialisten

Is er binnen jouw onderneming al iemand aangewezen voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van data? Om een concurrentievoordeel te creëren is het belangrijk dat er één iemand (of een team) verantwoordelijk is voor de data. Alleen zo kan de data die verzameld worden in de juiste koers geleid worden. Heb je al iemand binnen jouw bedrijf die open staat voor deze uitdaging? Laat diegene dan een cursus volgen van Expandior om een échte professional te worden. Expandior verzorgd namelijk hoogwaardige trainingen van toonaangevende experts. De leraren zijn echte vakmensen die al jarenlange ervaring hebben met data. De groepen zijn kleinschalig, zodat er voor ieder individueel voldoende aandacht is om een echte expert te worden.

Ruim aanbod trainingen

Bij Expandior ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een ruim aanbod trainingen van ongekende kwaliteit. Door een training te volgen bij Expandior weet je zeker dat je als echte data-analist weer naar huis gaat. Doordat in de toekomst data steeds belangrijker zal worden, bijvoorbeeld voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen om efficiënter te kunnen werken, is het essentieel dat je hier vroeg mee begint. Zo creëer je een concurrentievoordeel, in plaats van dat je over enkele maanden tot jaren achter de concurrentie aanloopt en de schade moet inhalen. Twijfel niet langer en bekijk vandaag nog de vele mogelijkheden die Expandior te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *