De beste VPN’s voor Netflix

Netflix is ongetwijfeld een revolutie geweest voor de manier waarop we films en series kijken. De indrukwekkende collectie films en series is echter niet overal hetzelfde. Het gebruik van een VPN – of Virtual Private Network – betekent dat je laptop, telefoon, tablet en zelfs je gameconsole of mediastreamer (bv. Chromecast) in een heel ander land lijkt te zijn dan waar je in werkelijkheid bent. Naast het feit dat VPN’s nuttig zijn op buitenlandse reizen, bieden ze je ook toegang tot content die je anders niet zou kunnen zien. Zo zijn er tal van series en films op de Amerikaanse Netflix die je in Nederland of België niet kan kijken. Lees hieronder welke aanbieders wij aanbevelen!

Hoe kies je de beste VPN voor Netflix?

We hebben ExpressVPN bovenaan onze lijst met Netflix VPN’s geplaatst en NordVPN als tweede. Lees hier de hele NordVPN review. In een drukke markt zijn het de snelheid, veiligheid en eenvoud die ExpressVPN doen opvallen. Veel VPN’s hebben het deblokkeren van Netflix opgegeven, wat heeft geleid tot de beruchte proxyfout die je adviseert je VPN uit te schakelen wanneer je naar Netflix kijkt.

Downloadsnelheden zouden je grootste prioriteit moeten zijn. Videostreaming is een intensieve activiteit, en je hebt stabiele en sterke prestaties nodig om te voorkomen dat je serie hapert (vooral bij 4K-content). Als de VPN veel servers heeft, is de kans bijgevolg groter dat je een snelle server vindt. Een goede support is tot slot ook belangrijk als je problemen zou ondervinden. Privacy en beveiliging zijn belangrijk, waar je een VPN ook voor gebruikt. Een ‘no logs’ beleid en een goede encryptie mogen zeker niet ontbreken. Sommige landen blokkeren Netflix volledig zoals China, maar ook daar kan een van deze VPN’s een reddende engel zijn.

Op goodvpnservice.com vind je meer info over de verschillende aanbieders. Neem snel een kijkje