De technologie van tegenwoordig doet wonderen

Apple is al jaren een van de grootste technologiebedrijven ter wereld, ze komen namelijk overal voorbij. Denk maar eens aan wie je allemaal kent met een iphone, dat zijn er heel veel. Het is dan ook niet vreemd dat iphone een nieuw model op de markt gaat brengen, dit wordt dan de iphone 13.

Waarom Apple een van de grootste is

Samen met Samsung is Apple een van de grootste techbedrijven ter wereld op het gebied van smartphones, dit is dan ook niet voor niets. Apple heeft in 2007 de allereerste iphone op de markt gebracht, dit was een moment dat de geschiedenisboeken in gaat. Dat moment zorgde ervoor dat Apple tot nieuwe hoogtes rees doordat dit product zo goed werd ontvangen door de consumenten. Daarnaast heeft Apple het altijd makkelijk en simpel gehouden, dit is ook een van de redenen dat het bedrijf zo groot is. Wij houden nou eenmaal van makkelijk en simpel, dan hoeven we niet na te denken en hier heeft Apple goed op ingespeeld. De iphone is voor iedereen goed te gebruiken, van jong tot oud.

Apple verkoopt alles apart?!

Het bedrijf blijft vernieuwen en veranderingen doorvoeren, dit komt omdat het bedrijf niet achter wil blijven met de concurrenten. Echter is niet iedereen hier blij mee, dit komt omdat Apple veel dingen nu apart wil gaan verkopen. Vroeger zaten er bijvoorbeeld oortjes in het doosje van de iphone, tegenwoordig moet je dit namelijk apart erbij kopen als je deze wil hebben. Daarnaast is het zo dat de AUX ingang weg is gehaald, dit was voor veel mensen een probleem omdat deze niet de juiste kabels hiervoor hadden. Apple heeft hierop ingespeeld door deze kabels apart aan te bieden, hiermee zet Apple de consumenten voor het blok om het kabeltje wel apart te moeten kopen. Tot slot is het ook zo dat de oplaadkabels bij veel mensen kapot gaan, Apple verkoopt deze nu ook voor een redelijk hoge prijs en de mensen kunnen niet anders dan deze bij Apple kopen.

Andere bedrijven gaan Apple producten verkopen

Doordat Apple nu alles apart wil gaan verkopen zien bedrijven potentie om hier iets mee te gaan doen. Bedrijven willen namelijk soortgelijke producten gaan verkopen die dan niet origineel van Apple zijn. Binnenkort komt de nieuwe iphone uit, bedrijven zullen dan producten op de markt gaan brengen zoals hoesje iphone 13, opladers en nog meer. Hiermee kunnen de bedrijven ervoor zorgen dat de consumenten eerder voor hen kiezen die lagere prijzen hebben in plaats van Apple met hoge prijzen. Het is echter wel zo dat de producten van Apple vaker betere kwaliteit bevatten omdat deze beter ontwikkeld zijn, dit is dan ook in de prijs terug te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *