ExpressVPN review

vpn review

Wat is een VPN?

Als u verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk in de plaatselijke koffietent, bent u niet veilig. Een gewetenloze persoon zou uw internetverkeer kunnen bespioneren, of misschien is de gratis Wi-Fi nep en speciaal ontworpen om informatie te stelen van iedereen die er verbinding mee maakt. Overheden en adverteerders op internet zijn erop gebrand om uw gegevens te bemachtigen. Zelfs uw internetprovider wil profiteren van de verkoop van uw geanonimiseerde gegevens. Wanneer u bent verbonden met een VPN, gaan uw gegevens via een gecodeerde tunnel naar een server die wordt beheerd door het VPN-bedrijf. Vanaf hier gaat het naar het web. Tijdens het transport kan het niet worden onderschept, waardoor hackers in de coffeeshop niet bij u kunnen snuffelen. Op het open internet kan uw echte IP-adres niet worden achterhaald omdat uw verkeer afkomstig lijkt te zijn van de VPN-server. Door uw verkeer door de server van de VPN te leiden, wordt uw locatie ook effectief vervalst.

Waarom is ExpressVPN beter dan andere VPN’s

Een deel van waar u voor betaalt met een VPN-abonnement, is toegang tot de vloot van VPN-servers van het bedrijf. Dit zijn de machines waar uw webverkeer doorheen zal stromen. Over het algemeen is het goed om een ​​diverse serverdistributie te hebben, aangezien dit ervoor zorgt dat u er een in de buurt kunt vinden, waar u ook reist, en waarschijnlijk betere service krijgt vanwege die nabijheid. Het geeft u ook meer opties om uw locatie te vervalsen. ExpressVPN biedt 160 serverlocaties in 94 landen. Van beste vpn biedt ExpressVPN de beste balans tussen hardware en virtuele servers in de meeste landen. Het houdt deze onderscheiding al lang vast, maar CyberGhost is bezig met een inhaalslag en biedt servers aan in 90 landen. Behalve dat het de meeste serverlocaties heeft, is ExpressVPN ook de beste vpn in geografische diversiteit, met verschillende in Afrika en een uitstekende dekking in heel Zuid-Amerika – twee continenten die vaak onderbediend worden of volledig genegeerd worden door andere VPN-bedrijven. ExpressVPN onderhoudt ook servers voor sommige landen met een repressief internetbeleid, waaronder Turkije en Vietnam.

Uw privacy met ExpressVPN

Wanneer u een VPN gebruikt, vertrouwt u deze toegang tot uw webverkeer toe. Als het VPN-bedrijf een gebrek aan moraal had, zou het gemakkelijk geld kunnen verdienen met uw persoonlijke gegevens op dezelfde manier als een ISP dat kan. De VPN kan ook het doelwit zijn van wetshandhavers om informatie over zijn klanten te overhandigen. Daarom is het belangrijk om het privacybeleid van een VPN te lezen en te begrijpen. Maak u geen zorgen, we hebben de kleine lettertjes voor u gelezen. We zijn blij te kunnen zeggen dat ExpressVPN tot het uiterste gaat om de privacy van de klant te beschermen en zijn gegevens en infrastructuur te beveiligen. Het is een van de weinige bedrijven waarvan de beweringen door een crisis zijn getoetst en het is duidelijk dat de consument zijn best doet om het goed te doen. Het is hun verdienste dat het privacybeleid van ExpressVPN redelijk lang is, hoewel het veel gemakkelijker te lezen zou kunnen zijn. TunnelBear levert uitstekend werk door op een begrijpelijke manier transparant te zijn voor klanten en meer bedrijven zouden zijn inspanningen moeten navolgen.

ExpressVPN op andere platforms

ExpressVPN biedt apps voor Android, iOS, macOS en Windows. We raden mensen ten zeerste aan om een ​​app met een VPN te gebruiken, omdat deze gemakkelijker te gebruiken is, geen handmatige configuratie vereist en toegang geeft tot extra functies. ExpressVPN ondersteunt ook Linux-gebruikers met een opdrachtregelprogramma. ExpressVPN heeft ook plug-ins beschikbaar voor browsers, waaronder Safari, Firefox en Chrome. Merk op dat browserplug-ins functioneren als proxy’s, waardoor u de schijnbare locatie van alleen uw browserverkeer kunt wijzigen en niet dezelfde codering kunt toepassen als bij VPN-protocollen. ExpressVPN biedt Fire TV- en Kindle Fire-apps en instructies voor het gebruik van de service op Apple TV-, PlayStation- en Xbox-apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *