Hoe kan ik zelf starten met linkbuilding?

Linkbuilding is een fantastische manier om de website van jouw onderneming of organisatie meer bezoekers te laten trekken. Door middel van teksten op allerlei verschillende plaatsen op het wereldwijde web, waar koppelingen in staan die direct linken met jouw website, wordt jouw bedrijf eerder genoemd in de zoekresultaten van de doorsnee Google-gebruiker. Verkoop je bijvoorbeeld veldflessen? Met de juiste linkbuilding krijgt iedereen die ‘veldfles’, ‘goedkope veldfles’ of ‘de beste veldfles’ intikt bij een willekeurige zoekmachine jouw website in de bovenste resultaten te zien. En eerlijk is eerlijk, de meeste mensen doen niet echt de moeite om verder te kijken dan die bovenste links bij de zoekresultaten. Dus wanneer jouw bedrijf bij de eerste drie genoemd staat, zal dat wonderen doen voor je resultaten! Zelf linkbuilding voor je rekening nemen is een flinke klus. Slechts één tekstje met een handjevol links is namelijk onvoldoende om het tij te keren in zoekmachine-land. 

Meer informatie

Een linkbuilding tekst vertelt globaal jouw verhaal. Ja, natuurlijk praat jouw linkbuilding tekst over veldflessen, maar de tekst geeft niet alle informatie over veldflessen. Dat is ook logisch, want de lezer moet wel worden aangespoord om even op jouw link te klikken. Meer informatie over veldflessen vind je vanzelfsprekend bij dé expert op het gebied van water drinken onderweg. Dit geldt voor alle takken van sport, welke dienst of welk product je dan ook aanbiedt. Zelf een linkbuilding campagne starten is lastig. Want jouw website op de derde pagina? Daar heb je niets aan! Door je linkbuilding campagne toe te vertrouwen aan een linkbuilding bureau als DoubleSmart kun je rekenen op een professionele aanpak. Een online marketing bureau kan namelijk putten uit ervaring, kennis, deskundigheid en de mogelijkheid om in korte tijd talloze teksten te schrijven die allemaal één, twee of drie koppelingen bevatten naar jouw business.

Linkbuilding bureau DoubleSmart

Terwijl jij dus weken bezig bent met het claimen van al die URLs, het schrijven van al die teksten, het maken van al die koppelingen en al die andere werkzaamheden die bij het linkbuilding komen kijken, heeft linkbuilding bureau DoubleSmart al een stuk of 50 campagnes met veel succes gelanceerd. En dat terwijl jij al weken wordt weggehouden bij je eigen corebusiness: Het verkopen van veldflessen! Dat kost je meer geld dan je linkbuilding simpelweg uit te besteden. Schoenmaker, blijf bij je leest. En dat geldt niet alleen voor schoenmakers! Besteed je online marketing werkzaamheden dus uit aan de expert. Dit bespaart jou uiteindelijk geld, tijd en een heleboel kopzorgen. Online marketing en linkbuilding bureau DoubleSmart verbetert in een handomdraai jouw positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing, Ecosia, DuckduckGo en Yahoo!. 

De voordelen van een goed doordachte campagne

Jouw bedrijfsnaam wordt niet zomaar verbonden aan teksten die zijn geschreven door amateurs of prutsers. De websites waarop jouw linkbuilding campagne terecht komt zijn goed bezochte sites, die voortdurend onderhevig zijn aan veranderingen en updates. Op die manier blijft de informatie vers en lijkt het plotseling alsof jouw website één van de best bezochte websites op het web is. En uiteindelijk zal dat ook zo zijn, want je concurrenten moeten van goede huize komen om jou nog te verslaan. Mond-op-mond reclame is in deze moderne wereld ingehaald door linkbuilding. Gelukkig ben jij goed geïnformeerd en sta jij met hulp van linkbuilding bureau DoubleSmart stijf bovenaan in de lijst van zoekresultaten. Klik! Weer een bezoeker erbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *