Links kopen om hoger in Google te komen

links kopen

Google is misschien wel de meest gebruikte zoekmachine die er is. Iedereen gebruikt het dus bijna en iedereen kent het ook wel. Als bedrijf wil je dan natuurlijk ook dat je goed zichtbaar bent in Google. Wanneer je goed zichtbaar bent betekent dit dus ook dat je makkelijker kunt worden gevonden. Dit kun je doen door middel van een online marketing bureau. Zij hebben hier de nodige kennis en ervaring voor en zullen dit dus ook makkelijk voor je kunnen doen. Een van de dingen die ze dan doen is links kopen. Deze links bevatten dan een verwijzen naar jouw website en dit zal er dan dus voor zorgen dat je beter vindbaar wordt. Dit kan echter ook op verschillende manieren worden gedaan. Zo heb je links met content. Er zal dan eerst een stuk tekst worden geschreven en in deze tekst zal dan een linkje naar jouw website worden geplaatst en deze tekst komt dan te staan op een blog website.

links kopen

Andere linkjes

Je ziet ook dat online marketing bureau’s andere links kopen, links om bijvoorbeeld op een homepage van een blog website te plaatsen. Hier zal dus geen content bij worden geschreven. Deze links zijn ook belangrijk. Dit zorgt namelijk voor variatie in je backlink profiel. Ook is het belangrijk dat je niet veel of eigenlijk helemaal niet dubbele website hebt waar op wordt geplaatst. Dit zal namelijk negatieve impact hebben op je positie in Google en is ook dubbel op dus zal geen toegevoegde waarde kunnen leveren.

Handige tools

Het voordeel is ook dat een online marketing bureau de nodige tools heeft om te kijken op welke zoekwoorden ze linkjes moeten plaatsen en dus ook meteen kunnen zien welke linkjes goed zijn. Elke link zal namelijk ook een bepaalde score hebben en deze moet natuurlijk top zijn wil je een goede positie in Google halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *