Meer bezoekers en meer omzet

Freelance SEO

Heb je een website of webshop dan wil je natuurlijk optimale conversie behalen met je bezoekers. Dit begint door het gebruik van de goede zoekwoorden voor je bedrijf, in de zoekmachines is het van belang dat je de zoekwoorden gebruikt die staan voor jouw dienst of product. Met Freelance SEO neem je alles eens goed onder de loep hoe je bedrijf er nu eigenlijk voor staat. Sta je al met zoekwoorden hoog in de zoekmachines, hoe doet de concurrent het en wat voor plan moeten we gebruiken om niet alleen hoog te komen. Ben je eenmaal met je zoekwoorden hoog in de zoekmachines is het zaak dit wel zo te houden.

Freelance SEO

Gun SEO de tijd om resultaat te boeken

Wanneer je met SEO de resultaten wilt verbeteren in de zoekmachines dan is dit niet binnen een maand gerealiseerd. Je moet er rekening mee houden dat hier een tijd overheen zal gaan, het complete plaatje van zoekwoorden en goede content moet je bedrijf omhoog brengen. Omdat met Freelance SEO je per maand kan werken zit je niet aan lange termijn contracten vast.  Na afloop van iedere maand krijg je een rapportage waar je precies de voortgang kunt volgen van de resultaten. Na controle maakt de specialist een plan van aanpak, keur je deze strategie goed dan kunnen we beginnen met de werkzaamheden.

Freelance SEO

Vaak wordt er gevraagd wanneer de resultaten zichtbaar worden, dit is moeilijk te zeggen en verschilt van bedrijf tot bedrijf. Heb je een bedrijf wat een product of dienst verkoopt waar er niet veel van zijn, dan is dit eenvoudiger dan een dienst waar er al velen van zijn. Gemiddeld moet je er vanuit gaan dat je tussen de drie en zes maanden moet rekenen met Freelance SEO waar de beste resultaten worden geboekt. Er wordt begonnen met kleine wijzigingen die relatief grote veranderingen brengen.