Microsoft Azure az 103 opleidingen, bij Didacticum

az 103

Ben jij een IT-professional die zijn of haar kennis nog wat wil opfrissen of beschik je al wat over de basiskennis en wil je je nog wat verdiepen in de Microsoft az 103? Dan kan dat hier bij Didacticum. 

az 103

Bij een Microsoft Azure opleiding moet je met een aantal dingen rekening houden, zo kan je bij de Microsoft Azure opleidingen en cursussen kiezen uit drie verschillende niveau. Bij Didacticum houden ze van ontwikkelingen op verschillende werkgebieden en op verschillende niveaus zodat professionals zich puur kunnen richten op hun rol. 

Naast dat Didacticum zicht richt op de ontwikkeling van IT-professionals richten ze zich op de ontwikkeling van IT-teams in zijn geheel. De Microsoft az 103 opleidingen worden vanuit het hoofdkantoor van Microsoft, maar ook bij jou op locatie. Vanaf vier inschrijvingen is het al mogelijk om het op locatie te krijgen.

Specialiseer je vandaag nog in een van de specifieke werkvelden van Microsoft Azure of Microsoft door je voor een van de Microsoft Azure opleidingen aan te melden. Kies jouw niveau uit en begin dan aan jouw opleiding. 

az 103

Naast dat de Microsoft Azure opleidingen worden aangeboden zijn er ook andere opleidingen die worden aangeboden door Didacticum zo kan je ook een Microsoft-opleiding of een securitytraining volgen 

Contact

Wil je graag meer te weten komen over de verschillende IT-opleidingen? Of wil graag weten wat Didacticum nog meer aan te bieden heeft? Neemt dan contact op met de klantenservice via de e-mailadres: info@didacticum.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer: +31104471033