Op elk gebied toepasbaar

workstation PC

Zoek je een echte professional om beelden te bewerken of films te editen? Met een workstation pc doe je dit met het grootste gemak. Een configuratie Die perfect aansluit bij de werkzaamheden die jij moet verrichten, of je nu Linux of Windows gebruiker bent. Een computer die niet van ophouden weet en altijd doet wat je verwacht, gemaakt om alle taken uit te voeren hoe zwaar ze ook zijn. Stel je eigen model samen, compleet gericht op jou taken die je uit moet voeren.

Krachtige computer

Stel je eigen studio samen

Heb je tijdens je werkzaamheden met de workstation meerdere monitoren nodig dan is dit geen probleem. Bij beeldbewerkingen is dit zeer handig, zo kun je uit verschillende hoeken de resultaten bekijken van je bewerkingen. Een echte professional laat je samenstellen bij ikbenstil.nl. Een workstation die niet stopt uit zichzelf, maar alleen als jij het signaal geeft te stoppen. Bij vele mogelijkheden toepasbaar voor de echte professionele gebruiker in iedere industrie.

Top performance

Aangepast voor de omgeving waarin je moet werken

In welke omgeving je ook een krachtige computer nodig hebt, een workstation is moeiteloos aan te passen aan de werkzaamheden die jij wilt doen. Heb je een computer nodig in een stille ruimte? Ikbenstil.nl computers zijn gemaakt om ook in ruimtes te fungeren waar geen herrie gewenst is. Een workstation computer is een zeer geluidsarme computer die je overal kunt gebruiken, zelfs in een laboratorium waar concentratie het belangrijkste is op de werkvloer. De beste onderdelen zijn gebruikt voor het samenstellen van je ultieme computer om iedere dag mee te kunnen werken.