Reik verder met de mogelijkheden

Er is een enorm aantal machines en voertuigen op de markt beschikbaar. Voor zowel particulier dagelijks gebruik als grote industriële projecten. Dat is heel handig omdat het je dagelijkse bezigheden makkelijker maakt, denk maar aan het vervoer per auto. Maar ook op bedrijfsniveau zijn machines van groot belang. Het maakt sommige werk (makkelijker) mogelijk en zorgt ervoor dat er zo sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Eén van die handige machines is de verreiker. In deze blog vertel ik je waar je deze allemaal voor kan gebruiken, per sector. Lees je mee?

Wat is een verreiker

Een verreiker is een werktuig dat te vergelijken is met een vorkheftruck. Maar het grote verschil is dat een verreiker een grotere lading tot op verdere hoogte kan verplaatsen. Daarnaast is een verreiker ook op ruw terrein te gebruiken en dat maakt deze machine voor veel sectoren enorm waardevol is. Er zijn een hele hoop fabrikanten die deze machines maken dus het is handig je van tevoren te informeren wanneer je besluit: Ik wil een verreiker kopen.

Verreiken op het land

Op het land kan een verreiker een groot verschil maken wanneer er bijvoorbeeld grote balen verplaatst moeten worden. Maar ook grote hoeveelheden voer kunnen ermee verplaatst worden. In de agrarische sector is de eigenschap van gebruik op ruw terrein van extra waarde omdat je er dus ook makkelijk mee over het land kan gaan. Grote of kleine klussen, deze machine kan het allemaal aan. Het is de perfecte aanvulling op je collectie aan agrarische machines, om dit harde werk zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verreiken in de haven

Ook in de haven zie je veel verreikers. Ze worden gebruikt om vrachten te verplaatsen. Bijvoorbeeld van loodsen naar boten of op boten zelf. Net als in de agrarische sector kunnen ze voor zowel grote als kleine ladingen ingezet worden. Door verreikers in te zetten, kunnen bepaalde vrachten verplaatst worden. Iets wat zonder, in sommige gevallen, helemaal niet kan door het gewicht. Daarnaast maakt het de werktijd ook efficiënter omdat er meer in mindere tijd verplaatst kan worden. En als er iets belangrijk is in een drukke haven is dat efficiency.

Verreiken in de bouw

Ook in de bouw komt het goed van pas dat de machine op ruw terrein te bereiken is. Verder spreekt het voor zich dat ook het verplaatsen van zware ladingen goed van pas komt, denk maar aan allerlei soorten bouwmateriaal.