Visual Composer WordPress page builder

Visual Composer WordPress

Visual composer is op dit moment een van de beste en meest populaire WordPress page builders die jij op dit moment kunt gebruiken om jouw eigen website of webshop te bouwen. In vergelijking met veel andere page builders is Visual Composer gebouwd in het bootstrap framework van Twitter wat deze tool erg krachtig maakt. Inmiddels is Visual Composer al een aantal jaar op de markt en hebben ze zeker laten zien wat er met deze tool allemaal wel niet mogelijk is.

Page builders & WordPress

Wanneer je zelf al wel eens met WordPress hebt gewerkt zul je misschien gemerkt hebben dat het bouwen van een eigen website of webshop nog helemaal niet zo makkelijk is. Hoewel dit voor een groot deel afhankelijk is van een WordPress thema spelen er ook nog een hoop andere factoren een grote rol in. Zo kun je er met een page builder voor zorgen dat je zonder enige vorm van technische kennis toch een volledige website of webshop kunt maken. Dit is dan ook direct een van de grootste redenen dat page builders erg populair zijn geworden en steeds meer mensen deze programma’s gaan gebruiken.

Waarom Visual Composer gebruiken?

Visual Compoer beschikt net als veel andere page builders over een drag & drop systeem dat het mogelijk maakt om zonder technische kennis een website of webshop te bouwen. Waarom zul je dan specifiek deze page builder moeten gebruiken?

Laten we voorop stellen dat Visual Composer gebruikt kan worden met alle WordPress thema’s. In vergelijking met alle andere page builders is dat al een erg groot voordeel van Visual Composer. Om het nog mooier te maken kun je ook gebruik maken van een groot aantal templates & demo websites waardoor het bouwen van een eigen website of webshop met Visual Composer nog eens veel makkelijker wordt.

Visual Composer beschikt verder ook nog als enige page builder over een geïntegreerde afbeeldingen bibliotheek die. Deze bibliotheek beschikt over allemaal rechtenvrije afbeeldingen die jij dus legaal op jouw website kunt plaatsen en niet eerst meer hoeft te downloaden, de juiste grootte te geven en vervolgens weer up te loaden in WordPress. Ook dit gaat daarom een hoop tijd besparen

Als laatste wil je natuurlijk resultaten gaan halen met jouw website of webshop. In dit geval is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste tools om ervoor te zorgen dat je ook echt het maximale resultaat kunt gaan behalen. Het is daarom goed om te weten dat Visual Composer speciaal is ontwikkeld om het maximale uit jouw website of webshop te halen.

Wat kost Visual Composer?

Visual composer is natuurlijk niet gratis, maar toch is deze page builder in vergelijking met veel andere systeem toch echt wel goed geprijst. Op dit moment is Visual Composer namelijk al verkrijgbaar vanaf $59 per jaar. Deze licentie is dan wel voor één website bedoeld. Wil jij meer websites bouwen dan zul hier een andere licentie voor moeten aanschaffen. Deze licentie is bedoeld voor 3 websites en kost $149 dollar per jaar. Als laatste kun je er ook nog voor kiezen om het grootste abonnement te kopen. Hiermee kun jij Visual Composer gebruiken op 1000 websites wat in de meeste gevallen echt wel genoeg zal zijn. De kosten voor deze licentie bedragen dan ook wel $349 per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *